Klarer du å svare riktig på 25 spørsmål om jakt, artsgjenkjenning, håndtering av felt vilt og andre deler av pensumet til jegerprøven? Flotte premier venter for 25 heldige vinnere.

For å kunne drive med jakt og fangst i Norge, må du ha bestått jegerprøven. Og da kreves det god kunnskap. Det vil vi i JEGER gjerne hjelpe deg med. 

Annonse

 – Vi har laget vår egen jegerprøvetentamen som kommende jegere kan bruke for å teste sine kunnskaper før de skal ta eksamen. Også erfarne jegere kan friske opp kunnskapene sine, sier redaktør Åsgeir Størdal.

 Les mer om hvordan JEGER hjelper deg å bestå eksamen i jegerprøven og prøv vår tentamen

påskequiz premie jaktsekk ryggsekk jegerprøven
JEGER-sekken, en flott dagstursekk, kan bli din om du svarer riktig på vår påskequiz med spørsmål fra pensumet til jegerprøven

Mange flotte premier

Dagstursekk

JEGER-sekken i mosegrønn er en god følgesvenn i hverdagen og som dagstursekk ute på jakt. 

Jaktkniv

Å håndtere skutt vilt er ikke noe problem med vår skarpe jaktkniv. Takket være signalfargen er det mindre sannsynlighet for at du mister den ute i felten. 

Caps

En tøff kamuflasjecaps som fungerer like greit i byen som i felten.

påskequiz premie jaktkniv caps med kamuflasje
Denne skarpe jaktkniven og caps i kamuflasjemønster kan bli din.

Slik trekker vi

Svarfrist på quizen var 05. april. Vinnerne er nå trukket. Men du kan gjerne ta quizen for å teste kunnskapene dine om du vil. Akkurat som på jegerprøven, må du svare riktig på 80 prosent av spørsmålene for å få bestått.