Jegerprøveboka tar for seg alt en jeger skal kunne, alt i fra artskunnskap til sikkerhet på jakt. Ved hjelp av gode bilder og beskrivelser, gir jegerprøveboka gode forutsetninger til å bli en dyktig jeger.

Jegerprøveboka er lettlest og forståelig og er nærmest en garantist for å bestå jegerprøven. Kombinerer du boka med våre quizer, bør du kunne stille rimelig godt forberedt.

Som abonnent hos JEGER får du gratis og ubegrenset tilgang til våre quizer fra jegerprøveboka med over 500 spørsmål fra pensum. Alle våre tester følger kapitlene i jegerprøveboka, slik jegerprøvekurset gjør. Vi starter med quiz fra 1. samling og jobber oss gjennom til 9. samling. Med våre quizer får du en smakebit på hvordan jegerprøvekurset er lagt opp, og du stiller enda sterkere når du skal ta jegerprøven.

Vi har også en rullerende jegerprøvetentamen du kan ta så mange ganger du vil, slik at du stiller best mulig forberedt til jegerprøveeksamen.

Første test kan du ta gratis.

På vår samleside for alt om jegerprøven, har vi intervjuet Rune Kragebøl i Jaktfeber.no, en av Norges mest rutinerte jegerprøveinstruktører. Han gir gode råd om hvilke kapitler i jegerprøveboka som bør vektlegges i større grad enn andre, og gode huskeregler for pensum.