Jegerprøven kan ofte oppleves som vanskelig. En viktig forutsetning er å lære pensum grundig før eksamen. Men det er et par andre grep du kan ta: Her har vi samlet tips til hva du kan gjøre for å lykkes med jegerprøven.

En av Norges mest rutinerte jegerprøveinstruktører, Rune Kragebøl i Jaktfeber.no, gir JEGERs lesere råd om hvilke kapitler det er lurt å pugge nøye, og flere huskeregler for pensum. JEGERs redaktør Åsgeir Størdal deler sine beste tips til å bestå jegerprøven. Han har tredve års jakterfaring og instruktørkompetanse siden 2012.

Øvingsoppgaver til jegerprøven på nett

Som JEGER-abonnent får du gratis tilgang til alle våre øvingsoppgaver til jegerprøven med over 500 spørsmål fra pensum. I likhet med jegerprøvekurset dekkes alle kapitlene i jegerprøveboka. Øvingsoppgavene avsluttes med en tentamen på 50 spørsmål, som skiftes hver gang du starter prøven. Ved å kjøpe tilgang til resten av denne artikkelen, får du ubegrenset tilgang til oppgavene og kan ta tentamen så mange ganger du vil. Øvingsoppgavene er laget av autoriserte jegerprøveinstruktører og kursholdere, og vil gi deg en smakebit på hvordan jegerprøven er lagt opp. Hadde du klart jegerprøven i dag?